Menu:

marstall -filosofia

Johtoasema hevosmyslialalla
marstall on hevosruokinnan eurooppalainen myslispesialisti. marstall toi hevosmyslin eurooppalaisille markkinoille ja on edelleen kehittänyt tätä modernia ravintomuotoa kuluneen 30 vuoden aikana. Pitkäaikainen kokemus hevosmyslialalla loi lähtökohdat, joka velvoittaa marstallin pitämään kiinni johtoasemastaan.

Hevosruokinnan asettamien vaatimusten täyttäminen
Koska hevosen pitäminen ja suoritusodotukset ovat muuttuneet, ovat myös vaatimukset hevosen ravitsemuksessa merkittävästi vaihtuneet. Hevosen ruoansulatuselimistön monimutkaisuuden ja yksityiskohtaisuuden vuoksi on välttämätöntä, että hevonen saa riittävissä määrin raakakuitupitoista käsittelemätöntä perusravintoa. Makro- ja mikroravinteiden syöttö käsittelemättömän viljan mukana usein epäonnistuu etupäässä hevosen rajallisen ruoansulatusmekanismin vuoksi. Toisaalta hevosille voidaan syöttää lisäravinteena marstall – myslirehua, minkä johdosta ruokinta voidaan optimoida. Juuri sen johdosta hevosmyslin tuotekehittelyn on pakko jatkua edelleen.

Vitaali-, teho- ja kivennäisaineita tarvitaan
Nykyajan heinä on ravinneköyhempää kuin koskaan ennen. Siksi yksi olennainen osa marstall – ravinnekonseptia on suunnitelmallinen korkealuokkaisten vitamiini-, kivennäis- ja tehoaineiden lisääminen ravintoannoksiin. Niitä hevonen ei enää saa ”modernista heinästä”.

Luonnonläheisen ruokinnan varmistaminen
marstall- yhtiön päämääränä on valmistaa hevosille mysliä, joka sisältää mahdollisimman suurelta osin vain luonnollisia ainesosia, mikä varmistaa hevosen terveyden pitkäaikaisen kestävyyden. marstall ottaa huomioon sekä luonnonläheisen perusravinnontarpeen, että laskelmoidun lisäravinnontarpeen vapaa-ajan hevosurheilussa kuin myös massa- ja suoritusurheilussa.

Tasapainoisen ruokinnan varmistaminen
Hevosen ruokinta marstall – ravinnolla on yhtä kuin tasapainoinen ruokinta. Toisin sanoen marstall – myslistä hevonen saa
riittävän ja tarkkaan harkitun määrän kaikkia tarvitsemiaan vitaali- ja kivennäisaineita, millä taataan hevosen hyvinvointi.

Ravintoaineiden pysyvyyden parantaminen
marstall – mysli sisältää hydrotermisesti käsiteltyä viljaa, joka vaatii hevoselta pidempiaikaista pureskelua. Se puolestaan lisää syljeneritystä, mikä johtaa vaivattomampaan ruoansulatukseen. Sen ansiosta suoritustasonmukaiset ravintoaineet säilyvät kehossa pidempään.

Hevosen terveyden varmistaminen
Jo useampia vuosia käynnissä olleilla laiduntamis- ja ruokintakokeilla tutkitaan yhteyksiä hevosen terveyden ja ravitsemusperustan välillä. Muun muassa näillä tutkimuksilla marstall panostaa hevosen terveyden parantamiseen.

Käytännön kokemuksen ja tieteen yhteistyö
marstall – hevosmysliä kehittävät marstall-rehumestarit yhteistyössä hevosten kasvattajien, kilpa-valmentajien, vapaa-ajan harrastajien sekä eläintenruokinnan asiantuntijoiden kanssa. He toimivat erilaisista ravitsemusvaatimuksista saatujen tietojen pohjalta, joista uusimmat tutkimustulokset on saavutettu yhteistyössä tieteen ja käytännönhavaintojen kanssa. Näin voimme tarjota erittäin laadukkaita marstall -hevosrehuja kaikille hevosille kaikilla suoritustasoilla.